ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/19

Ημερίδα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, στο πλαίσιο της 7ης πανελλήνιας εβδομάδας εκπαίδευσης και πρόληψης από το ΕΚΑΒ Κοζάνης, Βίντεο


Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 17:00-20:00 Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού-Εύξεινος Λέσχη

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»

kozan.gr: Κοζάνη: Κατάμεστη, το μεσημέρι της Δευτέρας 16/12, η Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού – Μεγάλο ενδιαφέρον για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών – καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Βίντεο 10′ & Φωτογραφίες)

Το Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης κι ο Δήμος Κοζάνης, με την αρωγή του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, διοργάνωσαν την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού εκδήλωση με θέμα «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή». Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης κι εκπαίδευσης των πολιτών σε θέματα πρώτων βοηθειών, υλοποιήθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών – καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ανοιχτό προς τους πολίτες. Η δράση εντάσσεται στο σύνολο των ενεργειών που πραγματοποιεί το Ε.Κ.Α.Β. στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών αλλά και της ανάδειξης του πλούσιου και κοινωνικά κρίσιμου έργου του, που έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης, από τις 12 έως 19 Δεκεμβρίου κάθε έτους.

kozan.gr: Κοζάνη: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών - καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης
kozan gr
16 Δεκ 2019

Δημοσιεύτηκε 16/12/2019

Πηγή: kozan.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews