ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/19

Στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Συναντήσεις με διασώστες και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο ΜιχαλάκηΤετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Στα Τρίκαλα νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ – συναντήσεις με διασώστες και Μιχαλάκη
trikalaola.gr


Ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, βρέθηκε σήμερα στο χώρο του Νοσοκομείου Τρικάλων και συγκεκριμένα εκεί που στεγάζεται ο τομέας του ΕΚΑΒ Τρικάλων.

Είχε συνάντηση με τους εργαζομένους, συζητώντας μαζί τους διεξοδικά τα διάφορα προβλήματα που του έθεσαν, ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, παρουσία και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Μπάρδα.

Ο κ. Παπαευσταθίου μίλησε στον «Λέσχη 97,6» και στον Χριστόφορο Παπαθανασίου και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος επισκέπτεται τις πόλεις, ώστε να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα.

Τόνισε ότι στα Τρίκαλα υπάρχει ένα προσωπικό που δίνει έναν δύσκολο καθημερινό αγώνα, ενώ δεν έκρυψε ότι το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τον αριθμό των εργαζομένων. «Για να καλυφθούν οι ανάγκες χρειάζονται άτομα, αν και στα Τρίκαλα σε σύγκριση με άλλες περιοχές η κατάσταση είναι κάπως καλύτερα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε υπάρχουν ανάγκες».

Ο κ. Παπαευσταθίου κοίταξε με θετική ματιά το αίτημα των εργαζομένων, να βρεθεί ένας χώρος που να καλύπτει τις ανάγκες στέγασης των εργαζομένων.

Ο νέος πρόεδρος έχει πείρα και γνωρίζει καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στον ευαίσθητο αυτό χώρο της προνοσοκομειακής φροντίδας, καθώς διετέλεσε στο παρελθόν, άλλες δύο φορές πρόεδρος.

Στις συναντήσεις, συνοδεύονταν από τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κώστας Σταμνά, τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλα και την κα Βιβή Σαράφη.


Πηγή: trikalaola.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews