ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/19

Το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας εκπαιδεύτηκε από το ΕΚΑΒ Λαμίας στην παροχή πρώτων βοηθειώνΠαρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας εκπαιδεύτηκε από το ΕΚΑΒ Λαμίας στην παροχή πρώτων βοηθειών (video)
tvstar.gr

Γράφτηκε από την Παναγιώτα Καρακούση

Επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Λαμίας παρακολούθησε το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Περίπου 30 άτομα εκπαιδεύτηκαν και έλαβαν τη γνώση των πρώτων βοηθειών, προκειμένου να μπορέσουν να προσφέρουν την φροντίδα σε ένα θύμα και να το κρατήσουν στη ζωή, μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από τις 12 έως 19 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο και είναι αφιερωμένη σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.


Πηγή: tvstar.gr

Το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας εκπαιδεύτηκε από το ΕΚΑΒ Λαμίας στην παροχή πρώτων βοηθειών
dailymotion.com
Δημοσιεύτηκε 12/12/2019

Πηγή: dailymotion.com
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews