ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/12/19

Σέρρες: Μεταφορά τραυματία με βανάκι ψησταριάς-Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Σέρρες: Μεταφορά τραυματία με βανάκι ψησταριάς-Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ (video)
epiloges.tv

Με ένα κλειστό βανάκι ψησταριάς μετέφεραν ποδοσφαιριστή στο Κέντρο Υγείας μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.
Το απίστευτο, αυτό περιστατικό σημειώθηκε στη Ροδόπολη του Δήμου Σιντικής.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Σάκης Μουτεσίδης είχε τραυματιστεί μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Καπνοφύτου.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι γιατροί του γηπέδου οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ωστόσο δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο και επιλέχθηκε η λύση της κλούβας για την άμεση μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης.

Το περιστατικό αυτό φέρνει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την άμεση ανάγκη ασθενοφόρου και πληρώματος στην περιοχή μιας και η χιλιομετρική απόσταση από τον ΕΚΑΒ Σερρών και τον σταθμό του ΕΚΑΒ της Κοίμησης είναι πάρα πολύ μεγάλη όπως λένε οι κάτοικοι της ακριτικής Ροδόπολης.
Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και στην Ελένη Μωραϊτη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης

Σέρρες: Μεταφορά τραυματία με βανάκι ψησταριάς-Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ
Επιλογές

Με ένα κλειστό βανάκι ψησταριάς μετέφεραν ποδοσφαιριστή στο Κέντρο Υγείας μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

Δείτε τι είπε στο Επιλογές για το περιστατικό κάτοικος της Ροδόπολης που πρώτος δημοσιοποίησε το θέμα Δαμιανός Υφαντίδης

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ
Επιλογές


Δημοσιεύτηκε 2/12/2019

Πηγή: epiloges.tv

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews