ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/19

Οι πρώτες βοήθειες σώζουν ζωές-Με επιτυχία η εκδήλωση του ΕΚΑΒ Πάτρας στην Αγορά Αργύρη, ΒίντεοΔευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Οι πρώτες βοήθειες σώζουν ζωές-Με επιτυχία η εκδήλωση του ΕΚΑΒ στην Αγορά Αργύρη
gnomip.gr

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση του κοινού πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη η παρουσίαση της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από στελέχη του ΕΚΑΒ Πάτρας, στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.

Με το σύνθημα «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή», το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) διοργανώνει την «7η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης», η οποία είναι αφιερωμένη σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής το Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας πιστό στο καθήκον απέναντι στους πολίτες δίνει το «παρών» σε μεγάλα αστικά κέντρα του τομέα ευθύνης του, διοργανώνοντας σειρά εκπαιδεύσεων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED). Σκοπός είναι η παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών, η  ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  των πολιτών σε θέματα πρώτων βοηθειών αλλά και η ανάδειξη του πολύπλευρου κοινωνικού έργου του, που δεν περιορίζεται στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα αλλά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πολίτες και την κοινωνία.

Πηγή: gnomip.gr


Πάτρα | Πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ. Ημερίδα για επιμόρφωση των πολιτών
ionian channel


15 Δεκ 2019
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews