ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/19

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ Άρτας- «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική δράση,  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από 10:00-14:00 στην Πλατεία Κιλκίς στην Άρτα, έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις αντιμετώπισης μιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας τη κατάλληλη βοήθεια στα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη των διασωστών του ΕΚΑΒ.Facebook ΕΚΑΒ – ΑΡΤΑΣ
To EKAB διοργανώνει για 7η χρονιά την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!».
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το ΕΚΑΒ Άρτας πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και την χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews