ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/12/19

Αναδιοργανώνει το υπουργείο Υγείας ο Κικίλιας!Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Αναδιοργανώνει το υπουργείο Υγείας ο Κικίλιας!
healthreport.gr

Στην αναδιοργάνωση του υπουργείου Υγείας προχωρά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενώ ήδη έχει ορίσει ομάδα εργασίας για να επεξεργασθεί τον νέο οργανισμό του υπουργείου του.


Στόχος να αλλάξει η δομή του υπουργείου Υγείας, να υπάρξει αποκέντρωση ορισμένων υπηρεσιών και φυσικά να αλλάξουν και πρόσωπα όπου αυτό είναι εφικτό. Μάλιστα η ομάδα εργασίας στις προτάσεις της θα πρέπει με βάση την απόφαση του Βασίλη Κικίλια, να ενσωματώσει στις προτεινόμενες αλλαγές αυτές που προβλέπονται στο περιβόητο επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη που προβλέπονται σε σχετικό νόμο.
Βασικές παράμετροι θα πρέπει να είναι ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, η ουσιαστική αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και η λειτουργική διασύνδεση τόσο μεταξύ των οργανικών μονάδων της Κεντρικής Υπηρεσίας όσο και μεταξύ του Υπουργείου και των εποπτευόμενων από αυτό Φορέων.

Η ομάδα εργασίας θα πρέπει να έχει έτοιμες τις προτάσεις της μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2020.
Θα την προλάβει άραγε ο ανασχηματισμός;

Δ.ΕΥΘ.

Πηγή: healthreport.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews