ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/12/19

Πέντε αεροδιακομιδές από Κω και Σάμο για το Ηράκλειο από το ΕΚΑΒ
Σάββατο, 21  Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Σε νοσοκομεία της Κρήτης δύο βρέφη και τρεις ενήλικες
cretapost.gr

Πέντε αεροδιακομιδές από Κω και Σάμο

Δύο βρέφη και τρεις ενήλικες έφτασαν στην Κρήτη προκειμένου να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει πέντε ασθενείς που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με σκάφη της πολεμικής αεροπορίας αλλά και το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

Πρόκειται για δύο βρέφη 40 ημερών και ενός χρόνου και τρεις ενήλικες οι οποίοι νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Σάμου και της Κω με τους γιατρούς να κρίνουν την άμεση μεταφορά τους σε μεγάλα νοσοκομεία της Κρήτης.

Οι αεροδιακομιδές στέφθηκαν με επιτυχία ενώ πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για την παραλαβή των ασθενών και την μεταφορά τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νησιού.

Δημοσιεύτηκε 20/12/2019

Πηγή: cretapost.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews