ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/12/19

Προσπάθεια για συναίνεση στην Υγεία! Το παρασκήνιο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της ΒουλήςΤετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Προσπάθεια για συναίνεση στην Υγεία! Το παρασκήνιο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής
healthreport.gr


Προσπάθεια ώστε να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των κομμάτων για θέματα υγείας και πρόληψης έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.


Έτσι για πρώτη φορά τη Δευτέρα όλα τα κόμματα συνευρέθηκαν χωρίς εντάσεις και μικροτσακωμούς στη Βουλή, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία καθηγητών και άλλων επιστημόνων, προκειμένου να συζητήσουν το μεγάλο θέμα της αντιμετώπισης του ιού HIV στη χώρα μας.Πηγές του HealthReport.gr μεταφέρουν ότι για πρώτη φορά δεν υπήρξαν αρνητικές τοποθετήσεις ή άλλου είδους φωνές, ενώ παραβρισκόμενοι περιγράφουν ότι ακόμη και ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, συνεχάρη τον Βασίλη Οικονόμου για τη πρωτοβουλία του.Τους επόμενους μήνες αναμένεται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες διοργανώσεις με βασικά θέματα την αντιμετώπιση του καρκίνου, του διαβήτη, θέματα πρόληψης, Διαβήτη κ.α.
Πιθανώς κάποια στιγμή η Υγεία στη χώρα μας να ενώσει τους πάντες, δεξιούς και αριστερούς…
Ίδωμεν…

ΔΗΜ.ΕΥΘ.

Πηγή: healthreport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews