ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/12/19

Εκπαίδευση πολιτών από το ΕΚΑΒ ΣάμουΠαρασκευή, 20  Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Εκπαίδευση πολιτών από το ΕΚΑΒ Σάμου
samos24.gr


Κεντρικό μήνυμα: «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή!».


Διασώστες του ΕΚΑΒ Σάμου, βρέθηκαν χθες το απόγευμα για τρεις ώρες στη πλατεία Καρλοβάσου, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης.
Στόχος της δράσης ήταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ ήταν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες ,σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, όσο και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των πολιτών.


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη σχετικά με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ).
Αρωγός της προσπάθειας του ΕΚΑΒ Σάμου για την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο Καρλόβασι, ήταν το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου, παραχωρώντας εκπαιδευτικό υλικό απο το τμήμα του, Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.
Στη δράση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Νικόλαος Βακάκης.

Πηγή: samos24.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews