ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/19

Ενισχύονται οι δομές του ΕΚΑΒ στην Εύβοια - Συνάντηση Σίμου Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Ενισχύονται οι δομές του ΕΚΑΒ στην Εύβοια
eviaportal.gr

Την εφαρμογή του σχεδίου για την άμεση ενίσχυση των δομών του ΕΚΑΒ στη Νότια και Βόρεια Εύβοια Κάρυστο και Ιστιαία, καθώς και τη λειτουργία μόνιμου Τομέα του ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου Νίκο κατά τη σημερινή συνάντησή τους.


Ζήτησε, επίσης, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, να ληφθεί ειδική μέριμνα για την περιοχή του Μαντουδίου λόγω και της φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Αγία Άννα, προτείνοντας, παράλληλα, τη λειτουργία πλωτού ασθενοφόρου από Αιδηψό προς Αρκίτσα δεδομένου, ότι τους χειμερινούς μήνες εξαιτίας της κακοκαιρίας το οδικό δίκτυο είναι συχνά απροσπέλαστο.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεσμεύτηκε τόσο για τη δημιουργία Τομέα στο Αλιβέρι όσο και για τον άμεσο διορισμό 10 επικουρικών για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε 16/12/2019

Πηγή: eviaportal.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews