ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/19

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στην Επισκοπή Ηρακλείου από την εκπαιδευτική ομάδα του Αγ. Νικολάου - «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Στα πλαίσια της Εβδομάδας Εκπαίδευσης η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019      από 09:00 έως 13:00 σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με χρήση AED σε γονείς του παιδικού σταθμού Επισκοπής και σε μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Η Επισκοπή είναι από τα πρώτα χωριά στην Κρήτη και ίσως στην Ελλάδα που έχουν εγκαταστήσει αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή σε προσβάσιμο μέρος για το κοινό.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews