ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/12/19

Πλήθος κόσμου σε Μυτιλήνη και Καλλονή για την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης του ΕΚΑΒΠαρασκευή, 20  Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Πλήθος κόσμου σε Μυτιλήνη και Καλλονή για την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης του ΕΚΑΒ
lesvosnews.gr

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εβδομάδας Πρόληψης και Εκπαίδευσης που πραγματοποιείται από το ΕΚΑΒ σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν σε Μυτιλήνη και Καλλονή ανάλογες εκδηλώσεις από τους εδώ διασώστες του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.


Το πιο σημαντικό θέμα από τις εκδηλώσεις σε Μυτιλήνη και Καλλονή ήταν η πολυπληθής παρουσία των κατοίκων της Λέσβου, που δείχνουν με το ενδιαφέρον τους αυτό τη θέλησή τους να γνωρίζουν πως μπορούν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας όταν αυτός βρίσκεται σε κίνδυνο και χρειάζεται τις πρώτες βοήθειες, που σε πολλές περιπτώσεις σώζονται ζωές.

Το μήνυμα της πρωτοβουλίας αυτής του ΕΚΑΒ είναι «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή!».Ως γνωστόν τo EKAB, είναι ο μόνος επίσημος δημόσιος φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διοργανώνει αυτές τις εκδηλώσεις για 7η συνεχή χρονιά.

Η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης, αφιερώνεται ως ελάχιστος φόρος τιμής στους διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και στοχεύει τόσο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών όσο και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των συνανθρώπων μας.


Πηγή: lesvosnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews