ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/19

Στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Τι συζήτησε με τους εργαζόμενους- Νέοι Τομείς σε Φάρσαλα και Τέμπη, ΒίντεοΤρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Λάρισα Νέοι τομείς ΕΚΑΒ σε Φάρσαλα και Τέμπη 101219
TRT GREECE


Τη δημιουργία νέων τομέων  ΕΚΑΒ σε Φάρσαλα και Τέμπη μέσα στο επόμενο εξάμηνο εξήγγειλε απο τη Λάρισα ο Πρόεδρος του οργανισμού στο πλαίσιο συνάντησης με τους εργαζομένους και  στη Λάρισα όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν  στον οργανισμό με κυρίαρχα το ζήτημα των προσλήψεων και της ανανέωσης του στόλου.


ΛΑΡΙΣΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΑΒ ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΝΟΥΣ
AstraTVΣτη Λάρισα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Τι συζήτησε με τους εργαζόμενους (φωτο)
onlarissa.gr

Το παράρτημα του ΕΚΑΒ στη Λάρισα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου.

Ο κ. Παπαευσταθίου συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ακούγοντας τα διάφορα θέματα που του τέθηκαν, ενώ υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Γόννους και Φάρσαλα.

Το παρών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έδωσαν ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κώστας Σταμνάς, καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας.

Δείτε φωτογραφίεςΠηγή: onlarissa.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews