ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/12/19

Συνάντηση Κέλλα-Παπαευσταθίου. Αισιοδοξία για μόνιμο σταθμό ΕΚΑΒ στα ΦάρσαλαΣάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Αισιοδοξία για μόνιμο σταθμό ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα
eleftheria.gr

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΑΒ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ


Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στη Λάρισα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η προοπτική εγκατάστασης μόνιμου σταθμού του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, καθώς υπάρχει ασθενοφόρο, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης έχει δεσμευτεί για την εξεύρεση χώρου, όπου θα εγκατασταθεί ο μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ.

Οι δύο άνδρες εξέτασαν τρόπους για πρόσληψη προσωπικού που θα στελεχώσει τον σταθμό, που αποτελεί στην παρούσα φάση μείζον πρόβλημα, όπως άλλωστε και για το άνοιγμα μέρους των 8 κλειστών κρεβατιών της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, εκφράστηκε η αισιοδοξία των δύο πλευρών για την εξεύρεση λύσεων, ώστε σύντομα το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων να αποκτήσει μόνιμη βάση του ΕΚΑΒ και στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 8 κλειστά κρεβάτια, που τόσο ανάγκη έχει η περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, όπως ανακοίνωσε στη συνάντηση, αναμένεται να επισκεφθεί τη Λάρισα την επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο των εξορμήσεών του στην Περιφέρεια, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλία.

Δημοσιεύτηκε 6/12/2019

Πηγή: eleftheria.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews