ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/12/19

Ροδόπολη Σερρών: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας και μετέφεραν τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή με ιδιωτικό βανάκι


Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Ροδόπολη Σερρών: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και μετέφεραν τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή με ιδιωτικό βανάκι (Φώτο)
diktyotv.gr

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Ροδόπολης του Δήμου Σιντικής. Για μια ακόμη φορά κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα Ροδόπολης-Καπνοφύτου, τραυματισμένος ποδοσφαιριστής στον αυχένα διεκομισθή με ιδιωτικό βανάκι στο Κέντρο Υγείας της Ροδόπολης. Όπως καταγγέλλει μέσω Facebook ο Δαμιανός Υφαντίδης, κάτοικος της περιοχής. «Δυστυχώς το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου από το Κέντρο υγείας γίνεται επίκαιρο αφού γίνει το κακό. Ευτυχώς μέχρι τώρα αποφύγαμε τα χειρότερα χάρη στην αμεση επέμβαση γιατρών γηπέδου και σχετικών ατόμων με το θέμα. Ως πότε όμως θα είμαστε τυχεροί;» αναφέρει ο κύριος Υφαντίδης.Ο κύριος Υφαντίδης θυμίζει σε όλους πως και στο παρελθόν είχε σημειωθεί κάτι ανάλογο και καλεί τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να υπάρχει ασθενοφόρο στην ακριτική Ροδόπολη. «Να θυμίσω ότι και πέρσι μέσα στα Πορροια είχαμε παρόμοιο περιστατικο το οποίο διεκομισθη με τον ίδιο τρόπο στο Κ.Υ. Ας μας πουν επιτέλους,Δήμαρχοι,Αντιδήμαρχοι και τοπικοί τι ενέργειες και αν έχουν κάνει για αυτό το μείζων θέμα. Δυστυχώς όλοι λιοντάρια στο χωριό,γατάκια στα συμβούλια. Αν κάνω λάθος διορθώστε με…»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σερρών με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το Κέντρο Υγείας.

Δημοσιεύτηκε 1/12/2019

Πηγή: diktyotv.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews