ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/19

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Χανίων αποκαλύπτουν…, ΒίντεοΚυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Χανίων αποκαλύπτουν… (βίντεο)
hania.news

Μία διαφορετική εκπομπή “ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…” από τον πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σταθμό της πόλης, τον ΧΑΝΙΑ LIVE TV. Μία ανθρώπινη κουβέντα με εργαζόμενους του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, που μοιράστηκαν εμπειρίες ζωής. Ο υπεύθυνος Τομέα Αντώνης Κιοππές και ο διασώστης Φάνης Καρεφυλλάκης περιέγραψαν στιγμές που τους έχουν μείνει αναλλοίωτες στο μυαλό, τόσα χρόνια στα ασθενοφόρα!

Μάλιστα, ο κ. Καρεφυλλάκης περιέγραψε περιστατικό κατά το οποίο δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμό στο Νοσοκομείο Χανίων, παραδίδοντας περιστατικό στο ΤΕΠ, με οδηγό αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το ασθενοφόρο.

Μιλάνε για τον δολοφονικό ΒΟΑΚ, για τροχαία δυστυχήματα που έχουν σώσει ζωές ή έχουν παραλάβει άψυχα σώματα από τα συντρίμμια… Μιλάνε για ανθρώπους που τους έχουν ευχαριστήσει -ακόμη και μετά από χρόνια- για τις υπηρεσίες που τους προσέφεραν… Μιλάνε ακόμη και για τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους στην υπηρεσία, χαρακτηρίζοντας τον τομέα ως «γαλάτικο χωριό»! Μιλάνε για τις αντοχές τους, αφού δεν μπορεί ένας διασώστης να φτάνει τα 67 του χρόνια για να συνταξιοδοτηθεί και να απαιτεί το κράτος να προσφέρει. Μιλάνε για όσα θέλουν να αλλάξουν στο ΕΚΑΒ!

Δείτε την εκπομπή «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»…

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... - 13/12/2019 (ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΚΑΒ)
CHANIA LIVE TV


Δημοσιεύτηκε 14/12/2019

Πηγή: hania.news


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews