ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/12/19

Ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΕΚΑΒ με τετραετή θητείαΤετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Β. Κικίλια συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ. Η θητεία του ΔΣ είναι τετραετής.
Πρόεδρος ο κος Νικόλαος Παπαευσταθίου.
Αντιπρόεδροι του ΔΣ του ΕΚΑΒ ορίζονται ο κος Παναγιώτης Κουτσουμπέλης (με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης) και ο κος Μιχαήλ ΑγρανιώτηςΟ Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Νικόλαος Παπαευσταθίου

Αριθμ. Γ4β/ΓΠ.84465
Αποδοχή παραιτήσεων και παύση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας - Συγκρότηση και διορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ - ν. 4633/2019).

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:………………..

Δ. Συγκροτούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (δυνάμει των διατάξεων του ν. 4633/2019) και διορίζουμε ως μέλη τους κάτωθι:

1. Παπαευσταθίου Νικόλαος του Παναγιώτη, Πτυχιούχος Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Στεργιόπουλο Σπυρίδωνα του Αγγέλου, Αναπλ. Καθηγητή Χειρουργικής ΕΚΠΑ-ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

2. Κουτσουμπέλης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Πτυχιούχος Τμ. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου Παν/μίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Δούκα Σωκράτη του Γεωργίου, Ιατρό Γεν. Χειρουργικής.

3. Αγρανιώτης Μιχαήλ του Γεωργίου, Οδοντίατρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Παυλάκη Εμμανουήλ του Γεωργίου, Ιατρό Γεν. Χειρουργικής.

4. Καψιώχα Παρασκευή του Γεωργίου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού Νομικών Προσώπων του Υπουργείου Υγείας, ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπος του Υπουργείου, με αναπληρώτριά της τη Φακουκάκη Βασιλική του Ιωάννη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας.

5. Παπανικολάου Σπυρίδων του Μελετίου, Δ/ντής ΕΣΥ - Γεν. Χειρουργός - Εντατικολόγος, ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπος των ιατρών του ΕΚΑΒ, με αναπληρώτριά του την Ζυγούρα Αναστασία, ΠΕ-Ιατρό, Αναισθησιολόγο.

6. Παπαδήμας Σταύρος του Γρηγορίου, ΔΕ - Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ως τακτικό μέλος - εκπρόσωπος εργαζομένων (πλην ιατρών) του φορέα, με αναπληρωτή του τον Δεβελόγλου Πρόδρομο του Συμεών, ΔΕ - Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

7. Μπαρμπάκος Ευάγγελος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας - μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, ως τακτικό μέλος - εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, με αναπληρωτή του τον Μουράτογλου Ιωάννη του Παντελή, Δημοτικό Σύμβουλο Έδεσσας - Γεν. Γραμματέα της ΚΕΔΕ.

Ε. Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΚΑΒ ορίζεται ο Παπαευσταθίου Νικόλαος.

ΣΤ. Αντιπρόεδροι του ΔΣ του ΕΚΑΒ ορίζονται οι: - Κουτσουμπέλης Παναγιώτης (με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, δυνάμει των οριζομένων στο άρ. 35 του ν. 3370/2005).- Αγρανιώτης Μιχαήλ.

Ζ. Τον Πρόεδρο του ΔΣ κατά την απουσία του αναπληρώνει το αναπληρωματικό του μέλος.

Η. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα είναι τετραετής (άρ. 30 του ν. 4633/2019).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2019
Ο Υπουργός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews