ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/12/19

Χριστούγεννα στο καθήκον για τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας, Βίντεο


Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Χριστούγεννα στο καθήκον για τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας (video)
tvstar.gr

Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτα Καρακούση

Για ακόμη μία χρονιά, στο χώρο εργασίας τους πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποτε τους χρειαστούν οι πολίτες.

Αν και θα ήθελαν να είναι με τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις γιορτινές ημέρες, βρέθηκαν στο καθήκον και στην υπηρεσία των πολιτών και μεταφέρουν τις δικές τους ευχές για Καλά Χριστούγεννα, χωρίς άσχημα περιστατικά.

Πιστοί στο καθήκον και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας, που την ημέρα των Χριστουγέννων βρίσκονται στην υπηρεσία των πολιτών.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ Λαμίας, Νίκος Κωνσταντακάκης συμβουλεύει τους πολίτες να αποφεύγουν τις υπερβολές, ιδιαίτερα στο φαγητό και στο ποτό, αλλά και τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Χριστούγεννα στο καθήκον για τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας
Star Kentrikis ElladasΔημοσιεύτηκε 25/12/2019


Πηγή: tvstar.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews