ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/12/19

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Χίου σε δημοτικούς υπαλλήλους, Βίντεο


Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε δημοτικούς υπαλλήλους
alithia.gr

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε υπαλλήλους του Δήμου Χίου πραγματοποιεί το ΕΚΑΒ προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν προβλήματα υγείας πολιτών.

Πρόκειται για τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων και ακολουθούν  δύο ακόμη, ανέφερε η Ελισάβετ Περράκη από το Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Χίου που συνδιοργανώνει τα σεμινάρια.

Παράλληλα σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Πατεριμό, θα υπάρχει ειδική εκπαίδευση στους υπάλληλους του Δήμου προκειμένου να μάθουν και  την σωστή χρήση των απινιδωτών που ο δήμος Χίου έχει εγκαταστήσει σε αρκετά σημεία.

«Τα πρώτα λεπτά είναι τα πιο κρίσιμα στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών», δήλωσε ο εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ, Φώτης Βίρας, συμπληρώνοντας ότι  με τις κατάλληλες γνώσεις κάθε πολίτης μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε δημοτικούς υπαλλήλους
Alithia MME

3 Δεκ 2019Δημοσιεύτηκε 3/12/2019

Πηγή: alithia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews