ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/19

Ευχαριστούν το ΕΚΑΒ Κρήτης για τα μαθήματα πρώτων βοηθειώνΤετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Ευχαριστούν το ΕΚΑΒ για τα μαθήματα
cretalive.gr

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Δημοσιονομική Υπηρεσία Εποπτείας και Ελέγχου Ν. ΗρακλείουΗ διευθύντρια και το προσωπικό της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου του Ν. Ηρακλείου (Γενικό Λογιστήριο Κράτους) σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό του ΕΚΑΒ κ. Ζερβόπουλο Μιχαήλ και τους διασώστες του ΕΚΑΒ κ. Κλάδο Αντώνιο και κ Μαγκουφάκη Γεώργιο για την άψογη διοργάνωση του προγράμματος εκπαίδευσης με θέμα «Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων και Καρδιάς – Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» που υλοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ και παρακολουθήσαμε το Σάββατο 30-11-2019.

Μας εντυπωσίασε το πάθος και ο επαγγελματισμός όλων των συντελεστών του προγράμματος καθώς και η άρτια παρουσίαση δύσκολων και επειγουσών καταστάσεων σε περιορισμένο χρόνο (5 ώρες). Η γνώση που αποκτήθηκε από όλους τους συναδέλφους είναι πολύτιμη και συμβάλει καθοριστικά στην πρόληψη και προστασία της δημόσιας υγείας. Μακάρι, η εκπαίδευση για τις πρώτες βοήθειες να καθιερωθεί για όλους τους χώρους εργασίας με στόχο τη μεγαλύτερη συμβολή των πολιτών στη διατήρηση της ανθρώπινης ζωής και υγείας".

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews