ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/12/19

Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες σε μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Σαρανταπόρου από το ΕΚΑΒ ΛάρισαςΤρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Μετά από πρόσκληση του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαρανταπόρου η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποίησε με επιτυχία την Δευτέρα 02-12-2019 σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Παντελοπούλειο Πνευματικό κέντρο Σαρανταπόρου.
Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στην ΚΑΡΠΑ, στην χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), όπως επίσης και στο πρωτόκολλο της πνιγμονής από ξένο σώμα.

Την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας αποτελεούσαν οι: Γούλας Ιωάννης, Κλεισιάρης Δημήτρης, Σαμαρά Αναστασία και Καρκατσέλας Αθανάσιος.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews