ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/12/19

Θεσσαλονίκη: Διασώστης ΕΚΑΒ έδιωχνε τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΑΒ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ
voria.gr

Οδηγός ασθενοφόρου που πήγαινε σε περιστατικό δεν μπορούσε να περάσει από τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στην οδό Λαμπράκη, στην Τούμπα

Σε καθημερινό Γολγοθά εξελίσσεται η διέλευση από την οδό Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thinksimple.gr, ένα τραγελαφικό περιστατικό συνέβη στον συγκεκριμένο δρόμο, όταν οδηγός ασθενοφόρου που πήγαινε σε περιστατικό έχοντας τον φάρο και την σειρήνα ανοιχτά, αφού αγανάκτησε που δεν μπορούσε να περάσει από τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, κατέβηκε από το ασθενοφόρο σε ρόλο τροχονόμου για να ψάξει τους οδηγούς των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Αφού κατάφερε να διώξει αρκετούς ώστε να ανοίξει τον δρόμο άκουσε και τα παράπονα ενός οδηγού που δεν έφευγε λέγοντας του ότι έψαχνε μια ώρα για να διπλοπαρκάρει.

Πηγή: voria.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews