ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/19

Μια εβδομάδα μπορεί να ... κρατήσει μία ζωή! Σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης από το ΕΚΑΒ ΚεφαλονιάςΚυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Μια εβδομάδα μπορεί να ... κρατήσει μία ζωή! Σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς ! (εικόνες + video)
inkefalonia.gr


Άλλη μία πολύ χρήσιμη, ζωτικής σημασίας εκδήλωση, από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς σήμερα στο Λιθόστρωτο, έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Ήταν εκεί και ο σεβ. Μητροπολίτης Δημήτριος, ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διασώστες του ΕΚΑΒ Βίκυ Κοκκολίνη, Τάσος Νεζερίτης και Μέλανη Τσέβη.
Το σημαντικό είναι πως, μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου στο τμήμα, με τις δύο πρώτες τάξεις Υγείας και Πρόνοιας, ήταν εκεί και είδαν βήμα βήμα τις χρήσιμες ενέργειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Πολλά μπράβο για αυτή την σημαντική ενέργεια που γίνεται στο πλαίσιο «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!» ενημερωτικές εκδηλώσεις απο το ΕΚΑΒ στην Κεφαλονιά. Επόμενο ραντεβού του ΕΚΑΒ στο Ληξούρι στις 16 Δεκεμβρίου.

Γιώργος Χαλαβαζής

InKefalonia.gr


12 Δεκ 2019Δημοσιεύτηκε 13/12/2019

Πηγή: inkefalonia.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews