ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/19

Χανιά: Ασυνείδητος μπλόκαρε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Η γαϊδουριά μας έγινε… επικίνδυνη στα Χανιά – Ασυνείδητος μπλόκαρε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα | Photos
zarpanews.gr

Η ασυνειδησία των οδηγών που παρκάρουν όπου βρουν πλέον μπορεί να γίνει και… επικίνδυνη.

Αυτό αποδεικνύει ένα περιστατικό στο Νοσοκομείο Χανίων. Όπως φαίνεται στο βάθος, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αναχωρεί, πιθανότατα για να παραλάβει περιστατικό, έχει κολλήσει, αφού κάποιος οδηγός έκρινε πως το παρκάρισμά του είναι πιο σημαντικό από την ομαλή κίνηση στον δρόμο του νοσοκομείου.

Έτσι, μεγάλη ουρά δημιουργήθηκε στο ύψος του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, με τον οδηγό να το παίρνει λίγο αργότερα.

Αν την επόμενη φορά που κάποια ζωή χαθεί επειδή κάποιος πάρκαρε σαν γάιδαρος για «πέντε λεπτάκια μόνο ρε παιδιά» θα ευαισθητοποιηθούμε άραγε για να σταματήσουμε τις κακές συνήθειες;Δημοσιεύτηκε 14/12/2019

Πηγή: zarpanews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews