ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/12/19

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews


Αθήνα 06/12/2019
Αρ. πρωτ.: 213

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 6/12/2019 το προεδρείο του Σωματείου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και υπηρεσιακούς παράγοντες με θέμα συζήτησης την επίλυση του προβλήματος με τις βλάβες στα ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ που έχουν ως αποτέλεσμα τόσο την επιχειρησιακή δυσλειτουργία της υπηρεσίας όσο και την εργασιακή επιβάρυνση των εργαζομένων διασωστών.
Σας ενημερώνουμε ότι:
Α) Στις 4/12/2019 έγινε αποδέσμευση 150.000 ευρώ από το ΙΣΝ στο ΕΚΑΒ, ποσό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για την αγορά ανταλλακτικών και αναλώσιμων.
Β) Ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα η εκπαίδευση υπαλλήλων του Συνεργείου από την εταιρεία, προκειμένου να ξεκινήσει παράλληλα με την εταιρεία, η επισκευή των οχημάτων και από το ΕΚΑΒ.
Γ) Σε καθημερινή βάση ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και οι υπεύθυνοι του Συνεργείου βρίσκονται σε επικοινωνία με την εταιρεία κάνοντας αυστηρές συστάσεις προκειμένου να επιταχυνθεί ο χρόνος επισκευής των ασθενοφόρων οχημάτων που είναι στα συνεργεία.
Επίσης, στην συνάντηση  που είχαμε τον Υφυπουργό Υγείας κο Β. Κοντοζαμάνη το Σωματείο αφού ενημέρωσε για τις καθυστερήσεις στις επισκευές (μηχανικές και διασκευής) τόνισε την επιτακτική ανάγκη για την ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων και ζήτησε τη επιτάχυνση των διαδικασιών από μέρους του Υπουργείου Υγείας αλλά και του ΕΚΑΒ για την ολοκλήρωση των διαγωνισμών καθώς και την αναγκαιότητα νέου διαγωνισμού από διακομματική επιτροπή της Βουλής.
Το Σωματείο σε καθημερινή βάση θα συνεχίσει να ασχολείται με το πολύ σημαντικό αυτό πρόβλημα  που έχει πολλές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των εργαζομένων για να βρίσκονται λύσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας
                                
Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews