ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/19

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας από το ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Στο πλαίσιo της συνεργασίας του Δημοσίου ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ΕΚΑΒ στις 9/12/2019 στις εγκαταστάσεις του Δ.ΙΕΚ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας, κ.κ. Τάσση Παναγιώτη, Κατσιμάνη Ευάγγελο και Παπαδόπουλο Παναγιώτη.

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά σε δύο τμήματα καταρτιζόμενων: τα τμήματα «Τεχνικός Μελισσοκομίας», με αφορμή το μάθημα “Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας” και «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» λόγω της φύσης του επαγγέλματος.

Οι καταρτιζόμενοι, καθώς και οι εκπαιδευτές των τμημάτων παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ομιλίες ενώ στο τέλος πραγματοποίησαν εξάσκηση στο αντικείμενο της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Στόχος είναι σταδιακά να εκπαιδευτούν όλοι οι καταρτιζόμενοι στο αντικείμενο των πρώτων βοηθειών καθώς αποτελεί εφόδιο για όλους τους πολίτες.

Το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας ευχαριστεί το ΕΚΑΒ και τους εργαζόμενούς του και τους συγχαίρει για την κοινωνική αυτή δράση, προσβλέπει δε, σε συνέχεια αυτής της συνεργασίας, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!Facebook Diek Igoumenitsa


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews