ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/19

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στην Λάρισα - «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!», ΒίντεοΠαρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Τo EKAB, ως ο μόνος επίσημος Δημόσιος Φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στα πλαίσια της ανάδειξης του πολύπλευρου κοινωνικού του έργου και στοχεύοντας στην επικοινωνία του ευρύτερου φάσματος των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του προς τους πολίτες, διοργανώνει για 7η χρονιά  την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!».

Η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης, που έχει πλέον θεσμοθετηθεί ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στοχεύει τόσο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών όσο και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των συνανθρώπων μας.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Λάρισα
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική δράση,  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00-14:00 στην κεντρική πλατεία στην Λάρισα έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις αντιμετώπισης μιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας τη κατάλληλη βοήθεια στα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Λάρισα Εκπαίδευση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από το ΕΚΑΒ 121219
TRT GREECE

Σε επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης  προχώρησαν το πρωί στην κεντρική πλατεία εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ  στα πλαίσια της ¨Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης & πρόληψης, ενώ η δράση είναι αφιερωμένη και στους δυο αδικοχαμένους συναδέλφους τους που έχασαν τη ζωη τους σε τροχαίο εν ώρα καθήκοντος.

ΛΑΡΙΣΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ
AstraTV


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews