ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/19

Ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μολάων με ΙΧ γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη
Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Γ' Εθνική: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ΙΧ γιατί δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο!
gazzetta.gr

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, παίκτης της Θύελλας Πατρών, τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη και, λόγω έλλειψης οδηγού για το ασθενοφόρο, διακομίστηκε με ΙΧ σε νοσοκομείο στους Μολάους.Απίστευτο κι όμως... ελληνικό.

Όλο και πιο συχνές είναι οι ειδήσεις που αφορούν την έλλειψη της απαραίτητης υποστήριξης στα αθλητικά κέντρα της χώρας, και όχι μόνο, με ένα ακόμα συμβάν να έρχεται στην επιφάνεια που αφορά έλλειψη οδηγού για το ασθενοφόρο στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Θύελλα Πατρών, στο 15ο λεπτό τραυματίστηκε στα πλευρά ο Κώστας Κωνσταντινίδης, παίκτης των φιλοξενουμένων και πέρασε εκτός ως αλλαγή.

Ωστόσο, η απουσία οδηγού για το ειδικό όχημα ώστε να τον μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο, ανάγκασε μέλη της ομάδας να βάλουν τον παίκτη σε δικό τους αμάξι και να μεταβούν στους Μολάους.

Σημειώνεται, ότι το κέντρο υγείας του Βλαχιώτη ήταν κλειστό καθώς, όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας, η βάρδια των υπαλλήλων είχε ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμος οδηγός για το ασθενοφόρο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τραυματισμός στα πλευρά, αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα κατά το πρώτο διάστημα, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε γονατιά στα πλευρά και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σπάσιμο...

Δημοσιεύτηκε 16/12/2019

Πηγή: gazzetta.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews