ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/19

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε τους Θρακιώτες στις πρώτες βοήθειεςΤετάρτη, 18  Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε τους Θρακιώτες
xronos.gr

Με σύνθημα «μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Διονύσης Βοργιάς


Με σύνθημα «μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή» το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), ο μόνος επίσημος δημόσιος φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, διοργάνωσε για 7η χρονιά την πανελλήνια εβδομάδα εκπαίδευσης και πρόσληψης, με κεντρικό μήνυμα «μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή».

Έτσι, από 12 έως 19 Δεκεμβρίου, στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, πραγματοποιούνται παρεμβάσεις εκπαίδευσης και πρόληψης από στελέχη των παραρτημάτων και των τομέων του ΕΚΑΒ. Στόχος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις αντιμετώπισης μιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας τη κατάλληλη βοήθεια στα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Στη Θράκη πραγματοποιήθηκαν δράσεις σε Αλεξανδρούπολη (12/12), Ορεστιάδα (13/12), Κομοτηνή (16/12) και Ξάνθη (17/12).

Πηγή: xronos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews