ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/12/19

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ στην Ζαχάρω ΗλείαςΠαρασκευή, 20  Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Ζαχάρω – Σεμινάριο πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ
pirgiotis.gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως το σεμινάριο πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ.

Μπορείς να σώσεις μία ζωή – Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Πατρών – Δυτικής Ελλάδας

Άκρος πετυχημένη ήταν η παρουσίαση  πρώτων βοηθειών  που πραγματοποίησε η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Πατρών- Δυτικής Ελλάδας  σε συνεργασία με  τον Δήμο Ζαχάρως, το Κέντρο Υγείας αλλά και ομάδες διάσωσης και εθελοντές της ευρύτερης περιοχής.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε χθες  σε αίθουσα του Κέντρου Υγείας από τους ιατρούς και  τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, με την συμμετοχή ομάδων αλλά και ευαισθητοποιημένων πολιτών.

«Γνωρίζοντας τις βασικές πρώτες βοήθειες ο καθένας  μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σε όλους.

Μπορείς  να σώσεις  κάποιον συνάνθρωπο σου  με την σωστή αντιμετώπιση και αντίδραση αλλά και εσύ  βρισκόμενος  σε ανάλογη κατάσταση μπορείς  να σωθείς  από κάποιον που διαθέτει τις βασικές γνώσεις».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Ζαχάρως Δήμητρα Σκαλτσά επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίηση της συγκεκρίμενης δράσης ενώ τόνισε ότι η συνεργασία με την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Πατρών θα συνεχιστεί με ανάλογες ενημερωτικές δράσεις στα σχολεία και στους μαθητές της περιοχής.


Φωτογραφίες Facebook Δήμος Ζαχάρως

Δημοσιεύτηκε 19/12/2019

Πηγή: pirgiotis.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews