ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/12/19

Άσκηση ετοιμότητας στο Αερολιμένα της Νήσου Κώ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» με τη συμμετοχή του ΕΚΑΒ Τομέας Κω, Π.Υ. Αεροδρομίου, Fraport, ΕΛΑΣ & προσωπικό Νοσοκομείου Κω, ΒίντεοΚυριακή,1 Δεκεμβριου 2019
EKABNews

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποίησε την Πέμπτη 28/11/2019 η Fraport στο αεροδρόμιο της Κω.

Άσκηση ετοιμότητας στο Αερολιμένα της Νήσου Κώ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" με τη συμμετοχή του Ε.Κ.Α.Β. Τομέας Κω, Π.Υ αεροδρομίου, fraport, ΕΛΑΣ, προσωπικό Νοσοκομείου Κω.

Το σενάριο προέβλεπε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Κω όπου κατά την προσγείωση το αεροσκάφος πήρε φωτιά με την ύπαρξη αρκετών τραυματιών.

Άμεσα ακολουθήθηκε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του αεροδρομίου Κω.

Το Ε.Κ.Α.Β του Τομέα Κω συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά σε άσκηση του αεροδρομίου Κω με 2 Διασώστες - Πληρώματα Ασθενοφόρου και 1 ασθενοφόρο Τύπου ΚΙΜ. Οι Διασώστες  μετά τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από την Π .Υ. , έκαναν  την εκτίμηση των τραυματιών - Διαλογή (Triage), τη παροχή Α΄ Βοηθειών και στη συνέχεια την ασφαλή διακομιδή τους σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.
Για την συγκεκριμένη άσκηση συμμετείχαν ακόμα  η Π.Υ Αεροδρομίου, η ΕΛ.ΑΣ, Ιατρό-νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κώ και  8 εθελοντές διασώστες με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό τους από την ΕΟΔ Κω.


2 635 105 επιβάτες ταξίδεψαν μέσω του αεροδρομίου της Κω τους πρώτους δέκα μήνες του 2019
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ


29 Νοε 2019


Πηγή: Aegeanews και ΔΗΡΑΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews