ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/20

Ήρωες με στολές στην Πάτρα! - Σωτήρια η παρέμβαση ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ στο 1 ετών αγοράκιΠέμπτη, 2 Ιανουάριος 2020
EKABNews

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ αποτελούσαν οι διασώστες Χριστοδουλόπουλος Κων/νος και Μικές Παναγιώτης με την ιατρό Κανελλοπούλου Αγγελική.

Ήρωες με στολές στην Πάτρα! - Σωτήρια η παρέμβαση ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ στο 1 ετών αγοράκι
patrasevents.gr

Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους που κατάφεραν και έδρασαν τόσο άμεσα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια, πηγαίνοντας μέσα σε χρόνο ρεκόρ το αγοράκι ενός έτους από την Καποδιστρίου και Κορίνθου που έγινε το συμβάν με το λιποθυμικό σοκ, στο Καραμανδάνειο μέσα σε ένα λεπτό.

Η παρέμβαση της έμπειρης γιατρού και το πλήρωμα των διασωστών που του παρείχαν άμεσα πρώτες βοήθειες, σε συνδυασμό με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που άνοιξαν τον δρόμο, αποδείχτηκε σωτήρια. Το παιδάκι είναι καλά και οι γονείς του ευχαρίστησαν θερμά την γιατρό, τους διασώστες και τους αστυνομικούς για το υψηλό αίσθημα της κοινωνικής τους αποστολής και την άμεση ανταπόκριση τους.

Σε ότι αφορά την αστυνομία οι αστυνομικοί που συνετέλεσαν στην επιχείρηση μεταφοράς του παιδιού ήταν ο Ανθυπαστυνόμος Δούβρης Παναγιώτης, ο Ανθυπαστυνόμος Καυγάς Παναγιώτης, ο Αρχιφύλακας Κάππος Ανδρέας, ο Αρχιφύλακας Κουρλέσης Γεώργιος, ο Αρχιφύλακας Κουτσοσπύρος Χρήστος, ο Αρχιφύλακα Πλώτας Γεώργιος και ο Αστυφύλακας Επαμεινώνδας Γιαννόπουλος.

Οι αστυνομικοί αυτοί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, "παρείχαν συνδρομή σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ Πατρών και βοήθησαν να μεταφερθεί παιδάκι ενός έτους, το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα και κάλυψαν με το ασθενοφόρο σημαντική απόσταση μέσα σε μόλις ένα λεπτό".

Οι γονείς από την μεριά τους ευχήθηκαν όλα τα καλά στους εργαζόμενους αυτούς που ακόμα και αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται στο πόστο τους  αφήνοντας τις οικογένειές τους για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια. Είναι άξιο λόγου να τονίσουμε ότι οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό των γονιών μέχρι να διαπιστώσουν ότι το παιδάκι ήταν καλά.

Οι φωτογραφίες είναι κάποια ώρα μετά την διακομιδή του παιδιού, όταν πλέον όλα είχαν πάει κατευχήν. Μπράβο τους!


Δημοσιεύτηκε 01/01/2020

Πηγή: patrasevents.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews