ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/1/20

Χίος: 40χρονος λιποθύμησε στην Παχνού- Περιμένοντας το…ασθενοφόρο δράση ανέλαβε περιπολικό!
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

40χρονος λιποθύμησε στην Παχνού- Περιμένοντας το…ασθενοφόρο δράση ανέλαβε περιπολικό!
chiosin.gr


Στο πεζοδρόμιο έμεινε για 25 λεπτά συμπολίτης μας στην Αλεξάνδρου Παχνού την Τετάρτη το μεσημέρι περιμένοντας το ασθενοφόρο. Το ένα βρίσκονταν για αεροδιακομιδή και το άλλο στα Μεστά. Ο 40 χρονος λιποθύμησε απέναντι από το φαρμακείο του Γιώργου Μαρή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί.  Του έφεραν υπόστρωμα ενώ ειδοποιήθηκε ο γιατρός Δημήτρης Μάντικας από τον γιο του φαρμακοποιού που και αυτός συνέδραμε στην αποκατάσταση της υγείας του. Στην συνέχεια τον μετέφεραν σε καναπέ στο φαρμακείο που έχει και κλιματισμό.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία και προσήλθε περιπολικό για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Όμως βελτιώθηκε η υγεία του και περίμεναν το ασθενοφόρο που ήρθε μόλις ολοκλήρωσε την αποστολή του.

Πηγή: chiosin.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews