ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/1/20

Οι μαθητές του Γυμνασίου Φιλιατρών δώρισαν πρόπλασμα και απινιδωτή στο ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Δωρεά Μαθητών Του Γυμνασίου Φιλιατρών Στο ΕΚΑΒ (Video)
filiatranet.gr


Μία αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία, με την στήριξη των καθηγητών τους, πήραν οι μαθητές της 1ης τάξης του Γυμνασίου Φιλιατρών, που προχώρησαν σε μία σημαντική δωρεά προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά.

Τα χρήματα που συγκέντρωσαν από κατασκευές που έφτιαξαν οι ίδιοι και πούλησαν σε μπαζάρ, προτίμησαν αντί για την εκδρομή τους, να τα διαθέσουν στην διασωστική ομάδα του ΕΚΑΒ, προσφέροντας έτσι ένα πρόπλασμα ανθρώπινου σώματος και έναν εξωτερικό αυτόματο απιδινωτή αξίας 380,00 ευρώ.


Στην εκδήλωση παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου Φιλιατρών, οι διασώστες Γιώργος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ευχαρίστησαν θερμά τους μαθητές για την προσφορά τους και παράλληλα τους ενημέρωσαν για την κατάλληλη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν σε ένα περιστατικό τα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.


Πολλά μπράβο και από εμάς στα παιδιά, για αυτή τους την πρωτοβουλία!!!

Δείτε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

Δωρεά μαθητών Γυμνασίου Φιλιατρών στο ΕΚΑΒ
FILIATRANET FILIATRA

29 Ιαν 2020

Πηγή: filiatranet.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews