ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/20

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών και των παιδικών σταθμών του Δήμου Γλυφάδας από το ΕΚΑΒ ΑθήναςΠέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Ένα ακόμη εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα Α’  Βοηθειών υλοποιήθηκε σήμερα 30/01/2020 από τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας.
Το πρόγραμμα παρακολούθησε προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών και των παιδικών σταθμών του Δήμου Γλυφάδας και αφορούσε θέματα  υποστήριξης των  λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, την αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκε στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews