ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/20

Επιχειρηματίες πρόσφεραν φαγητό σε αστυνομικούς, πυροσβέστες και ΕΚΑΒίτες που άλλαξαν χρονιά στο καθήκον, ΒίντεοΠέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Επιχειρηματίες πρόσφεραν φαγητό σε αστυνομικούς, πυροσβέστες και ΕΚΑΒίτες που άλλαξαν χρονιά στο καθήκον
policenet.gr

Δύο αδέρφια που κατέχουν αίθουσα δεξιώσεων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης πρόσφεραν από ένα ζεστό πιάτο φαγητό σε όλα τα στελέχη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που υποδέχτηκαν το 2020 εν ώρα υπηρεσίας.


Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κώστα Τσακίρη και τον αδερφό του και δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιδιοκτήτες του Rose Gorden βρίσκονται στο πλευρό των υπηρεσιών ασφαλείας και εκτάκτου ανάγκης. Οι αδερφοί Τσακίρη κάθε χρόνο τέτοια ημέρα χορηγούν μερίδες φαγητό στους αστυνομικούς, στους Πυροσβέστες και στους ΕΚΑΒίτες.

Τις μερίδες του φαγητού παρέλαβαν οχήματα της κάθε υπηρεσίας και εν συνεχεία τα διένειμαν στα κατά τόπους τμήματα και σταθμούς αλλά και σε εκείνους που είχαν υπηρεσία στο δρόμο.

Thestival.gr Παντελής Τσακίρης Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Thestival Gr

31 Δεκ 2019

Thestival.gr Θ. Τσαιρίδης Πρόεδρος ΕΑΥΘ
Thestival Gr

31 Δεκ 2019

Πηγή:  thestival.gr

Δημοσιεύτηκε 01/01/2020

Πηγή: policenet.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews