ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/20

Ευχαριστήριο του ΕΚΑΒ Άνδρου για την συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών προϊόντων για τις ανάγκες του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΜΗΤΕΡΑ»
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Facebook Εκαβ Ανδρου
28/01/2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το ΕΚΑΒ Άνδρου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άνδρου, την περίοδο από Νοέμβριο έως Δεκέμβριο 2019, πραγματοποίησε εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και λοιπών προϊόντων για τις ανάγκες του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΜΗΤΕΡΑ», ένα κέντρο υποδοχής βρεφών, νηπίων, δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και εγκύων -λεχωίδων, με πάνω από 60 Χρόνια Προσφοράς στο Παιδί και την Οικογένεια.

Στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν αρωγοί τοπικοί φορείς της νήσου Άνδρου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας και κατάφεραν άμεσα να συγκεντρώσουμε ικανοποιητικό αριθμό των αναγκαίων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
- Τον Σύλλογο Γυναικών Κορθίου Άνδρου
- Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου
- Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου Άνδρου
- Το Λιμεναρχείο Άνδρου
- Τον Δήμο Άνδρου

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Βρεττό, ιδιοκτήτη της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Άνδρο, ο οποίος προσέφερε μεγάλο όγκο προϊόντων και παράλληλα μερίμνησε για τη μεταφορά αυτων από την Άνδρο στην έδρα του Ιδρύματος.

«Οι εθελοντές είναι τα μόνα ανθρώπινα πλάσματα στο πρόσωπο της γης που αντικατοπτρίζουν τη συμπόνια του έθνους, τη μη εγωιστική φροντίδα, την υπομονή και την αγνή αγάπη του ενός στον άλλο» - Erma Bombeck


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews