ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/1/20

Επαφή με σκοπό την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ στη Μύκονο
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Επαφή με σκοπό την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ στη Μύκονο
mykonosvoice.gr


Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς συναντήθηκε με τον νέο διοικητή του ΕΚΑΒ

Με τον νέο διοικητή του ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο πλαίσιο των επαφών του με σκοπό την αναβάθμιση υπηρεσιών της τοπικής κοινωνίας της Μυκόνου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Με το νέο Διοικητή του Δ.Σ του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου σε μια παραγωγική συνάντηση, όπου μιλήσαμε με ειλικρίνεια και δρομολογήσαμε λύσεις για τα υπάρχοντα προβλήματα. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία του Διοικητή σε συνδυασμό με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου θα έχουν ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ Μυκόνου.»

Δημοσιεύτηκε 20/01/2020

Πηγή: mykonosvoice.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews