ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/1/20

Παροπλισμένα στα …συνεργεία τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒΤετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Παροπλισμένα στα …συνεργεία τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
healthreport.gr

Δεν φθάνει που το ΕΚΑΒ έχει λιγοστό προσωπικό στο Λεκανοπέδιο για να εξυπηρετεί τους περίπου 4,5 εκατ. πολίτες, έχει πλέον να αντιμετωπίσει και τα …παρκαρισμένα ασθενοφόρα στα συνεργεία αυτοκινήτων.

Για άγνωστους λόγους δεκάδες νέα ασθενοφόρα που χρειάζονται συντήρηση και αγοράσθηκαν με δωρεά του Ιδρύματος Στ.Νιάρχος, εγκλωβίζονται στα συνεργεία τα οποία καθυστερούν να τα επισκευάσουν.

Σύμφωνα με το Σωματείο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ που συναντήθηκε πρόσφατα με τον Πρόεδρο του φορέα Νίκο Παπαευσταθίου, παρότι η κατάσταση έχει μερικώς βελτιωθεί, μέχρι στιγμής το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί.
Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι αν δεν λυθεί πλήρως το θέμα, θα προσφύγουν με αναφορά στον Εισαγγελέα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 58 ασθενοφόρα της Αθήνας, τα 32 βρίσκονται εκτός λειτουργίας.


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (Φωτο: HealthReport.gr)

Και ένα θετικό για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, στις 12-2-2020 αναμένεται να καταβληθούν πανελλαδικά οι εκτός έδρας αποζημιώσεις για το έτος 2018 (εξόφληση έτους) και τα εξαιρέσιμα Δεκεμβρίου 2019, που είχαν …ξωμείνει από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ίδωμεν…

Δ.ΕΥΘ.

Πηγή: healthreport.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews