ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/1/20

Σωτήρια επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ Κω σε συμπολίτισσά μας, με απινιδωτή στον επαρχιακό σήμερα το πρωί!Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Σωτήρια επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ Κω σε συμπολίτισσά μας, με απινιδωτή στον επαρχιακό σήμερα το πρωί!
aegeanews.gr


Η Olympia Paparitsidou ευλογημένη μαζί με στυλιανος ζωγραφακης στην πόλη Κως.

Βάρδια νύχτα.. ψυχή πουθενά όλα κύλησαν ομαλά.. 6και μισή παίρνω καφέ θα σχολασω σε λίγο λέω… χτυπάει τηλέφωνο προκαρδιο άλγος..ωχ λέω…αυτά τα πρωινά προκαρδια άλγη ποτέ δεν είναι αθώα… άφιξη στο σπίτι της ασθενούς… ζωτικά άψογα 100 κορεσμός…καρεκλιτσα και πάμε.. κατάρρευση εντός δέκα δευτερολέπτων ουρλιαχτά από συγγενείς.. φορείο απινιδωτης αεραγωγός ambu …CPR και φεύγουμε… εντός 2 λεπτών ακούω για πρώτη φορά στην μικρή μου διαδρομή στο Εκαβ συνιστάται απινιδωση.
μετά από λίγο άλλη μια…..και ..η γλυκιά αυτή γυναίκα άνοιξε τα μάτια της.. παραπονέθηκε για τον στοματοφαρυγγικο και τον αφαίρεσα..κορεσμός στο 89…!!!!!
Σφυξεις αυτόματη αναπνοή… παράδοση στο τεπ !!!!έχω πει πολλές φορές ότι θα παραιτηθώ από αυτή τη δουλειά γιατί ποτέ μου δεν έχω καταφέρει τίποτα όμως σήμερα λέω ας το ζήσω λίγο ακόμη ίσως αξίζει τον κόπο.. γιατί εκτός από την αγάπη μου προς τη μητέρα μου δεν έχω ποτέ κάνει κάτι σημαντικό σε αυτή τη ζωή… όμως ναι νιώθω υπερήφανη και όσο ζω θα θυμάμαι αυτή την σημαντική ημέρα και θα υπενθυμίσω στον εαυτό μου που θέλει να παρατήσει αυτή τη δουλειά αυτή την πολλή δύσκολη δουλειά ότι τελικά αξίζει τον κόπο….

Πηγή: aegeanews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews