ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/1/20

Ο Εμπορικός Φιλιατρών τίμησε Σύλλογο Φιλοπροόδων, «Πυρσό» και ΕΚΑΒ
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Ο Εμπορικός Φιλιατρών τίμησε Σύλλογο Φιλοπροόδων, “Πυρσό” και ΕΚΑΒ
eleftheriaonline.gr


Γράφτηκε από τον Kώστας Μπούρας

Την πίτα του έκοψε χθες το μεσημέρι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών πραγματοποιώντας και τον ετήσιο χορό του και τιμώντας παράλληλα συλλόγους και φορείς της περιοχής για τη σημαντική τους προσφορά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο κέντρο «Γρηγόρης» στην Αγία Κυριακή που κατακλύστηκε από μέλη και φίλους του συλλόγου.

Την πίτα έκοψε ο Παρασκευάς Παπασταθόπουλος δίνοντας και τις ευχές του σε όλους για τη νέα χρονιά, ενώ τιμήθηκαν οι δύο πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων και ο “Πυρσός” για τη μακρόχρονη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Τις πλακέτες παρέλαβαν οι πρόεδροί τους, Παρασκευή Παντελάκη και Μαίρη Γκότση αντίστοιχα.

Επίσης τιμήθηκε το ΕΚΑΒ Φιλιατρών για τη σημαντική και καθημερινή του προσφορά σε όλη την Τριφυλία, ενώ την πλακέτα παρέλαβε ο διασώστης Γιώργος Ηλιόπουλος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Στριμπάκος που έδωσε τις ευχές του, ενώ το “παρών” μεταξύ άλλων έδωσε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Παναγιώτης Τσίγγανος.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό με το συγκρότημα «Λαϊκό Πεντάγραμμο».

Κ.Μπ.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews