ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/1/20

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στη Λέρο


Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στη Λέρο
e-leros.com


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα στελέχη του ΕΚΑΒ Λέρου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παΐσιου, κληρικών, του Αντιπεριφεριάρχη Μεταφορών κ. Θεμέλαρου Ιωάννη, του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη, του Αντιδημάρχου κ. Καστή Δημήτρη, του Γραμματέα του Δ.Σ και δημοτικού Συμβούλου κ. Παλαπουγιούκ Γεωργίου του Διοικητή του ΚΘ/ΚΥ Λέρου κ. Στασινόπουλου, του νοσηλευτικού προσωπικού και των στελεχών του ΕΚΑΒ.

Την πίτα έκοψε ο κ. Βογιατζής Μανώλης υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Λέρου.

Το βραβείο για το φλουρί  το παρέδωσε στον Τυχερό ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Θεμέλαρος.

Τα στελέχη σε μια σύντομη ενημέρωση μας εξήγησαν ότι στόχος του είναι να εξυπηρετούν σύντομα τους πολίτες που έχουν ανάγκη και ζήτησαν από τους τοπικούς άρχοντες και τον διοικητή του νοσοκομείου να αναβαθμιστούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, να πλαισιωθεί το ΕΚΑΒ Λέρου με δεύτερο ασθενοφόρο λόγω μεταναστευτικού και να βρεθεί κατάλυμα για συναδέλφους που θέλουν να υπηρετήσουν στη Λέρο.Δημοσιεύτηκε 30/01/2020

Πηγή: e-leros.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews