ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/1/20

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Έπαρχου Πάρου – Αντιπάρου Κώστα Μπιζά στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒΠέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Επίσκεψη Μπιζά στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ
naxostimes.gr

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου Κώστας Μπιζάς.

Η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη αφορούσε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, δηλαδή τις διακομιδές ασθενών από τα νησιά (υπό τον συντονισμό του ΕΚΑΒ) και γενικότερα την πληρέστερη κάλυψη των υγειονομικών και ιατρικών αναγκών των νησιωτών.

«Απαιτείται συνεργασία και συνεχή διεκδίκηση για την βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον ευαίσθητο νησιωτικό χώρο» έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κ. Μπιζάς.

Δημοσιεύτηκε 8/1/2020

Πηγή: naxostimes.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews