ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/1/20

Το υπ. Υγείας και ο Βασ. Κικίλιας έχουν απάντηση για το ΕΚΑΒ έξι μήνες μετά;Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Το υπ. Υγείας και ο Βασ. Κικίλιας έχουν απάντηση για το ΕΚΑΒ έξι μήνες μετά;
defence-point.gr

Ερωτηματικά και σοβαρό προβληματισμό προκαλούν όσα μας μεταφέρθηκαν από πηγές και αφορούν στην κατάσταση του στόλου των οχημάτων του ΕΚΑΒ, εκείνων που παραλήφθηκαν καινούρια πριν από λίγα χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, σημαντικός αριθμός των οχημάτων που εξυπηρετούν την πρωτεύουσα βρίσκονται εκτός λειτουργίας λόγω βλαβών και αδυναμίας των εμπλεκόμενων πλευρών να βρουν λύση.

Αν και τα οχήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτοντας υπολογιστή που μπορεί να δίνει ακριβή στοιχεία για την εκάστοτε βλάβη, άρα και τον τρόπο επίλυσής της σε τεχνικό επίπεδο, εντούτοις αυτά φέρονται να είναι ακινητοποιημένα για μακρά χρονικά διαστήματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο κάλυψης των επιχειρησιακών αναγκών.

Ερευνώντας στο διαδίκτυο για το θέμα λίγο πριν αναρτήσουμε το θέμα, εντοπίσαμε και προγενέστερο δημοσίευμα από τον ιστοχώρο VICE, που δημοσιεύει πληροφορίες, μέρος των οποίων ταιριάζει με τα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση μας.

Κατά συνέπεια, το πρόβλημα είναι εάν το θέμα εντοπίστηκε νωρίς το περασμένο καλοκαίρι, εφόσον εξακολουθεί και υφίσταται έξι-εφτά μήνες μετά, θα πρέπει να ερωτηθεί άμεσα ο Βασίλης Κικίλιας και το υπουργείο Υγείας, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Καλά τα παλιά ασθενοφόρα. Και τα καινούργια όμως; Τι δεν πάει καλά εδώ;

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι τέτοια προβλήματα εκτός από την ποιότητα ζωής των πολιτών, άπτονται και των υπηρεσιών που δύναται να προσφέρει μια χώρα που εξαρτάται από τον τουρισμό και η οποία θέλει να πλασάρεται ως διεθνής προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους. Θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ για το θέμα και θα επανέλθουμε.

Πηγή: defence-point.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews