ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/1/20

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑΠαρασκευή, 3 Ιανουάριος 2020
EKABNews


Αθήνα 03/01/2020

Αρ. πρωτ.: 234


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Για το ζήτημα των εκτός λειτουργίας ασθενοφόρων Peugeot λόγω μηχανικών βλαβών, σε ποσοστό περίπου 70%, το Σωματείο έκανε εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση προς την ανάδοχο εταιρεία Aiglon AE και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κοινοποιούμενη προς τον Υπουργό Υγείας, Υφυπουργό Υγείας και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Με το παραπάνω έγγραφο διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επισκευή μηχανικών βλαβών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Επίσης καλούμε την ανάδοχο εταιρεία να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις απέναντι στο ΕΚΑΒ και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να ενεργήσουν τα δέοντα προς της κατεύθυνση αυτή.
Οι τεράστιες καθυστερήσεις στην επισκευή των οχημάτων έχει επιπτώσεις στην επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ αλλά και στις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων.
Το Σωματείο επιφυλάσσεται, εφόσον η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί, να υποβάλει αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα, καθώς η αχρησία των ασθενοφόρων οχημάτων συνεπάγεται κίνδυνο για την ζωή των συμπολιτών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας
         
Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews