ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/20

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε αστυνομικούς της Δ/νσης Λακωνίας από το ΕΚΑΒ Σπάρτης & ΜολάωνΠέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Facebook Vasiliki Dimitropoulou
Στις 27/1/2020 πραγματοποιήθηκε από τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Σπάρτης και ΕΚΑΒ Μολάων, ενημέρωση των αστυνομικών, υπηρετούντων στην αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση ΑΕΑ καθώς και επίδειξη χειρισμών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις.
Η διάθεση των συμμετεχόντων για να ενημερωθούν αλλά και να ασκηθούν ήταν μεγάλη. Σύντομα λοιπόν θα ακολουθήσουν οργανωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, όπου θα θιγούν επιπλέον και θέματα συνεργασίας των δύο υπηρεσιών σαν πρώτοι ανταποκριτές σε επείγοντα συμβάντα, ευελπιστώντας στην βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. Με την ευκαιρία της ανάρτησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τσιγαρίδη Βασίλειο Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας που μοιράστηκε μαζί μου τον ίδιο στόχο. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνόμο Μαρούλη Αριστέα που από την πρώτη στιγμή που της τηλεφώνησα και της το πρότεινα βοήθησε προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση ενημέρωσης και εκπαίδευσης του αστυνομικού προσωπικού. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλα τα στελέχη που παρευρέθηκαν, επίσης ένα μεγάλο μπράβο στα πληρώματα του ΕΚΑΒ. Θέλω να ξέρετε πως αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την ενημέρωση και την εκπαίδευση πολιτών και υπηρεσιών στην Σπάρτη. Έχουμε βάλει αρκετούς στόχους προς αυτή την κατεύθυνση Προκειμένου να προβληθεί το έργο του τομέα ΕΚΑΒ Σπάρτης.
  Σερβές Ιωάννης MSc ιατρός ΕΚΑΒ Σπάρτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΤ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο σε όλους,που εκπαιδεύουν τους πολίτες γιατί σε λίγο καιρό οι πολίτες θα εκπαιδεύουν πολίτες.....και οδηγούς επαγγελματίες του ΕΚΑΒ.Να ξέρει κάποιος βρε παιδί μου κάτι τίς.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews