ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/20

Νοσοκομείο Νίκαιας: Όλα τα μέτρα προστασίας από την ψώρα! Κανένας κίνδυνος


Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Νοσοκομείο Νίκαιας: Όλα τα μέτρα προστασίας από την ψώρα! Κανένας κίνδυνος
healthreport.gr

Μαρία Γλένη

Διαβεβαιώσεις ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία ασθενών, συνοδών και προσωπικού από την ψώρα δίνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Νίκαιας όταν κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών νοσηλεύτηκαν έξι (6) ανηλίκων αλλοδαπών οι οποίοι κρατούνται στο Α/Τ  Κολωνού εξαιτίας της ψώρας.


Σύμφωνα με την διοίκηση στο πλαίσιο της εν λόγω εντολής, το νοσοκομείο μας ως όφειλε, άνοιξε τους θαλάμους που περιθάλπονται ασθενείς με λοιμώδη και εν γένει μεταδιδόμενα νοσήματα προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή αντιμετώπιση των ασθενών, με ταυτόχρονη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και της υγείας λοιπών ασθενών, επισκεπτών και εργαζομένων.Να σημειωθεί ότι σε Επιστημονικό Επίπεδο υπάρχει άριστη συνεργασία της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων των Δερματολόγων του Νοσοκομείου μας αλλά και του Νοσηλευτικού προσωπικού.

Παράλληλα, ενημερώνουν ότι οι εν λόγω ασθενείς θα βρίσκονται σε προστατευόμενο από την αστυνομία χώρο, ο οποίος είναι  απομονωμένος από τον λοιπό πληθυσμό ασθενών, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο μετάδοσης της νόσου.

Μετά το πέρας της νοσηλείας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης και αποστείρωσης, με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα, προκειμένου να επανέλθει ο χώρος στην πρότερη χρήση του.

Πηγή: healthreport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews