ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/1/20

Ευχαριστήρια επιστολή της Ιζαμπέλα Σαμίου- Τρικοίλη σε όλους τους συντελεστές της επείγουσας αεροδιακομιδής στο Ηράκλειο!Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020
EKABNews

Facebook Kalymnos.doc
06/01/2020

Ευχαριστήρια επιστολή της Ιζαμπέλα Σαμίου- Τρικοίλη σε όλους τους συντελεστές της επείγουσας αεροδιακομιδής στο Ηράκλειο!!

>> Αξιέπαινη και ανθρώπινη πρωτοβουλία, να αναφέρεις και να ευχαριστήσεις δημόσια έναν - έναν ονομαστικά!! Μπράβο σου Ιζαμπέλα!!

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου. Ξαφνική ρήξη υμένων όντας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Μα από το σπίτι μου μέχρι την Κρήτη και μέχρι να βγει το αγγελούδι μας κάποιοι άνθρωποι συνέβαλαν σε αυτό!
Κι έχω την ανάγκη να το πω.

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να εκφράσω απο καρδιάς τις θερμότερες ευχαριστίες εκ μέρους της οικογενείας μου και από εμένα προσωπικά, και να συγχαρώ τον διευθυντή της Γυν/ Μαιευτ. Κλινικής Καλύμνου κ.Μονοκάνδηλο Νικόλαο και την μαία Ψιλάκη Μαρία για την άμεση και καθοριστική τους εξυπηρέτηση, καθώς επίσης και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Καλύμνου, Κυπραίο Εμμανουήλ και Σανακίδη Θεόδωρο.

Ακόμη, θα ήθελα να συγχαρώ τους διασώστες του ελικοπτέρου, Τσιμπλέκα Χαράλαμπο (οποίος είναι υπεύθυνος ΕΚΑΒ Ρόδου και ήταν τιμή μου), Ιμσιρίδη Κωνσταντίνο και τον Ιατρό Γιαννούση Δημήτριο, καθώς επίσης και το πλήρωμα και τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγματοποίησαν την αεροδιακομιδή Κάλυμνο - Ηράκλειο εν μέσω κακοκαιρίας και ρισκάροντας τις ζωές τους.

Και τέλος, ένα <ευχαριστώ> για το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Κρήτης, Παναγιωτάκη Ιωάννη, Νιργιανάκη Γεώργιο και την Ιατρό Ζεάκη Μάγδα που μας συνόδεψαν ως το Παν/ Γεν/ Νοσοκομείο Κρήτης <ΠΑΓΝΗ>.

Είναι πραγματικά μικρό το <μπράβο> για τους μικρούς αυτούς <ήρωες> και για την άμεση ανταπόκριση και άριστη διαχείρηση του κρίσιμου ιατρικού περιστατικού που συνέβη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Χάρη σε αυτούς τους Ανθρώπους όλα είχαν αίσιο τέλος!!

Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μας, με την ευχή: ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και δύναμη να συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους!

Τους αξίζει ο δημόσιος έπαινος.
Με εκτιμηση,
Τρικοίλη Σαμίου Ιζαμπέλα και οικογένεια.

Facebook Kalymnos.doc

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews