ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/20

Κικίλιας: Τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ θα επιβραβευθούνΤετάρτη, 1 Ιανουάριος 2020
EKABNews

Άλλη μια δημόσια δέσμευση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την επιβράβευση και την παροχή κινήτρων στους διασώστες του ΕΚΑΒ που εργάζονται στα επείγοντα.

Κικίλιας: Τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ θα επιβραβευθούν
parapolitika.gr

Βασίλης Βενιζέλος

Δημόσια δέσμευση από τον υπουργό Υγείας, από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Στην επιβράβευση των σκληρών προσπαθειών, τις οποίες καταβάλλουν καθημερινά οι διασώστες και τα πληρώματα των ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), σκοπεύει να προχωρήσει μέσα στο 2020 η κυβέρνηση και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ανήρτησε σήμερα το εξής σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, από την έδρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονικης:
«Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά! Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εργάζονται σήμερα & ειδικά στους διασώστες του ΕΚΑΒ που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τις ζωές όλων μας. Στο ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη».

Πηγή: parapolitika.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews